Întăriți înaintea barajului pentru Challenge Cup

97

Campioana României e la un pas de revenirea la ”masa bogaților” din rugbyul european. Sâmbătă dă prima bătălie pentru grupele Challenge Cup cu nemții de la Heidelberg RK, însă calificarea se joacă în returul din Germania, din 21 aprilie.

Pentru al treilea an la rând SCM Timișoara Saracens se află în barajul de accedere în Challenge Cup, a doua competiție continentală ca valoare. În drumul bănățenilor către grupe stă doar campioana Germaniei, Heidelberg RK, într-o dublă manșă programată în 31 martie și 21 aprilie. Turul are loc sâmbătă, ora 14, pe Dan Păltinișanu.

”Aș dori să ne canalizăm gândurile spre performanță. Suntem pentru a treia oară în fața unui baraj pentru intrarea la masa bogaților. Sper ca mâine să ieșim victorioș de pe teren și cu un avans confortabil pentru meciul retur. Pentru performanță ai nevoie de sprijin și noi de astăzi am reușim să ne asociem cu o firmă care să ne motorizeze”, a declarat finanțatorul rugbiștilor, Dan Dinu.

Chiar înaintea duelului cu Heidelberg, Saracens a anunțat semnarea unui contract de colaborare cu o importantă firmă din Germania care va aduce o sumă deloc de neglijat în conturile clubului. ”Este un contract pe 3 ani și ne acoperă 8% din buget clubului”, a explicat omul numărul 1 al teamului din Ronaț.

În ceea ce privește detaliile tehnice ale partidei tur, antrenorul Sosene Anesi va beneficia de aportul tuturor rugbiștilor. Reveniți de la echipa națională, internaționalii se vor afla sâmbătă pe teren.

”Este un meci dificil și important pentru viitorul clubului. Suntem entuziasmați că avem șansa unui astfel de meci. Ne-am pregătit bine îi avem și pe jucătorii de la echipa națională, sper să facem un meci bun”, au fost vorbele tehnicianului neo-zeelandez.

 

LĂSAȚI UN MESAJ