Întăriri din Muntenegru pentru medaliata cu bronz

106

Politehnica Timișoara se întărește cu doi interi din Muntenegru. Marko Simovic și Vuk Milosevic sunt primele transferuri al verii pentru handbaliștii alb-violeți.

SCM Politehnica a parafat deja primele mutări ale verii la doar două zile după confirmarea legată de continuarea proiectului. Studenții s-au înțeles cu interul dreapta Marko Simovic, un jucător de 29 de ani, 1,93 metri și 91 kilograme. Internaționalul muntenegrean a jucat de-a lungul carierei sale în special pentru Vardar Skopje, cu care a cucerit trei titluri de campion al Macedoniei și patru Cupe, dar și câștigarea competiției regionale SEHA League. În recentul sezon Simovic a evoluat pentru vicecampioana CSM București.

În același timp Poli a parafat o înțelegere cu Vuk Milosevic, un handbalist ce se simte bine ca inter stânga și coordonator de joc. În vârstă de 28 de ani, acesta este nimeni altul decât fiul antrenorului Pero Milosevic. Acesta a evoluat de-a lungul carierei sale pentru Teucro Pontevedra, Algeciras (Spania), HC Budvanska Rivjera, HC Lovcen (Muntenegru), Teramo (Italia) și Bursa Nilufer (Turcia).

Pe lângă cei doi, conducerea clubului a bătut palma și cu 13 jucători din lotul vechi. Portarii Zlatko Daskaloski și Răzvan Vâlceanu și jucătorii Cristi Fenici, Andrei Păiuș, Claudiu Șimicu, Arthur Wokan, Denis Neamțu, Levente Szentpeteri, Marko Lasica, Robert Furak, Marko Pejovic, Andrei Santeiu și Leonard Ștefan vor continua la Poli

”Foarte probabil, până vineri vom avea un lot conturat. Din păcate, jucători români de valoare nu mai sunt pe piață și de aceea ne îndreptăm atenția spre jucători din străinătate” a precizat managerul sportiv Dan Dumitru.

 

LĂSAȚI UN MESAJ