Întâlnire între fostul și actualul premier, la Guvern. Grindeanu ar putea deveni un ,,element util pentru țară”

866

Fostul premier Sorin Grindeanu a ajuns, luni, la Palatul Victoria, unde discută cu actualul prim-ministru, Mihai Tudose.

Întâlnirea lui Sorin Grindeanu cu Mihai Tudose are loc la o săptămână după ce premierul a numit-o prefect de Timiş pe Eva Andreas, fosta şefă de cabinet a lui Sorin Grindeanu.

Premierul Mihai Tudose declara, la finalul lunii august, că a mai discutat cu Sorin Grindeanu despre numirea acestuia într-un post de ambasador sau de consul.

„Am vorbit şi la nivel personal, şi politic, şi într-o echipă de partid. (…) Domnul Grindeanu a fost premierul României timp de şase luni, cu un bagaj acum de informaţii şi cu experienţă”, a afirmat Mihai Tudose la sfârşitul lunii august, la un post de televiziune.

El a mai spus atunci că discuţiile cu fostul prim-ministru vor fi definitivate la începutul lunii septembrie şi că numirea lui Grindeanu într-un astfel de post ar fi „un element util pentru ţară”.

sursă: gandul.info

1 COMENTARIU

  1. ce nu mai aveti ce scrie ? nu veti reusi sa-l surescitati pe acest lingau .credeti ca dragnea la uitat? sa te duci sa lingi unde ai scuipat ?

LĂSAȚI UN MESAJ