Instructoare auto din vestul țării, filmată când îl pălmuiește pe elevul aflat la volan VIDEO

150

Un instructor auto din Caransebeș, care pare a fi femeie, a fost filmat de un șofer aflat într-o altă mașină în timp ce pălmuiește un cursant. Din imaginile postate pe rețelele sociale se poate vedea cum elevul aflat la volanul mașinii de școală oprește într-o intersecție, iar instructoarea, nemulțumită de reacția cursantului, îi dă două palme peste cap.

„Oameni buni, văd multe comentarii la acea postare cu întâmplarea din mașina de școală! Pot să am și eu o părere? Dacă tu ca instructor vezi că elevul nu are aptitudini pentru a fi șofer, nu ai voie să-i aplici corecții fizice! Doamna instructor trebuia să-i spună că nu este încă pregătit sau că nu are reflexele care sunt necesare, să-i oprească banii pentru orele efectuate și atât! Dar pentru bani este în stare să bată elevul? Ne întoarcem înapoi în era comunismului? Membrii grupului care locuiesc în Occident au mai văzut o asemenea atitudine?”, a comentat un localnic incidentul.

Postarea a stârnit o dezbatere aprinsă, generând sute de comentarii. „Școala de șoferi pe sistem vechi. Acu 30 ani toți cursanții luau bătaie de la instructori”, sau „Îi băgam mașina în stâlp și plecam acasă” sunt doar două din comentariile celor șocați de imagini.

sursa – ziare.com

LĂSAȚI UN MESAJ