Inspectoratul Școlar Timiș înlocuiește laptele şi cornul cu… biscuitele şi mărul! Care este motivul schimbării? VIDEO

352

„Prezenţa mea în Inspectoratul Şcolar, acum în momentul ăsta, se datorează unor nevoi de comunicare în privinţa mesei calde sau a pachetului alimentar. Am discutat cu doamna inspector general, eventuala suplimentare a personalului pentru că nu vom face faţă la peste 1520 de elevi câţi avem noi, nici în ceea ce priveşte masa caldă, unde nu avem capacitatea necesară, nici măcar în distribuţia pachetelor”, a spus Cornel Petroman.

Pedagogicul ar putea avea din nou circumscripţie, dar asta ar însemna stabilirea domiciliului în circumscripţie. Cu alte cuvinte, un părinte care îşi doreşte neapărat pedagogicul îşi face un domiciliu flotant, şi în plus clase suplimentare, personal suplimentar, ore de după masa.

„Sunt aproape 400 de elevi care pot lua masa caldă, e vorba de ciclul primar şi o mică parte din celelalte cicluri , gimnazial sau liceal, şi peste 1200 de elevi care ar urma să primească pachet alimentar. Până acum, la programul laptele şi cornul ne-am descurcat destul de greu cu personalul pe care îl avem pentru că el se distribuie în clase, şi e nevoie de alt personal care să le distribuie, decât femeile de serviciu” spune Cornel Petroman

Anul şcolar ce a început în septembrie a rămas fără lapte, deoarece nu s-a ajuns la un numitor comun între inspectorat şi distribuitor, aşa că în prezent copii primesc doi biscuiti si un măr.

„Pentru toate erorile de până acum, Comisia de Înscriere îşi asumă în totalitate răspunderea, să vedem cine anume e vinovat şi măsurile ce le vom lua” a adăugat Petroman.

LĂSAȚI UN MESAJ