Inspecție surpriză a lui Nicolae Robu în Piața Traian! Ce plan are edilul, după incendiul de vineri. Foto – Video

291
Autoritățile locale vor să se țină de cuvânt și să facă ordine în Piața Traian. După lansarea unui sondaj pe Facebook, primarul Nicola Robu a făcut o vizită în zonă, luni.
Însoțit de polițiști locali și de jandarmi, primarul a dat o raită prim cartier. Acesta a promis că va evacua toate persoanele care nu locuiesc legal aici. Totul după incendiul de vineri seara, în care a ars un acoperiș al unei case de pe strada Dacilor.
Prima reacție a edilului Timișoarei cu privire la situația romilor din zona Traian a fost… crearea unui sondaj pe Facebook. Iată ce supune la vot Nicolae Robu:

”SONDAJUL NR. 38 PE 2018

Am promis că voi reda Timișoarei Piața Traian, ajunsă în mare măsură locuită de oameni total străini de spiritul orașului! Respectând normele statului de drept – ceea ce ia timp, atenție! -, am ajuns la evacuarea răufăcătorilor. Și… ne-am trezit, în zonă, cu un incendiu provocat! Se presupune că de unul din cei ajunși la evacuare. NU MĂ VOI LĂSA INTIMIDAT! VOI CONTINUA CU FERMITATE LUPTA CU CEI FĂRĂDELEGE! CINE-I CINSTIT RĂMÂNE, CINE-I NECINSTIT PLEACĂ!

Mă susțineți?

A) Da, vă susținem total!
B) Nu, mai dați-le o șansă!”, arată postarea edilului de pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ