Înregistrare incredibilă din PNL: Dacă mă votați, vă angajez la stat AUDIO

82

Virgil Pîrvulescu, viceprimarul liberal din Râmnicu Vâlcea, candidat la funcția de președinte al organizației municipale, a promis membrilor de partid care îl vor vota că le asigură locuri de muncă în două firme de la stat.

Cum arată România liberalilor cinstiți. Declarații incendiare din cadrul ședinței PNL Râmnicu Vâlcea, unde viceprimarul liberal Virgil Pîrvulescu, orbit de imaginea de învingător, nu și-a putut stăpâni limba și a comis-o.

Fără a ști că este înregistrat, Pîrvulescu, candidat la funcția de președinte al organizației municipale, a promis liberalilor că dacă îl vor vota, le va asigura locuri călduțe la două societăți comerciale de stat, aflate în subordinea Consiliului Local.

„Poate că unii dintre dumneavoastră aveți probleme cu locurile de muncă… va trebui să vă ajutăm, nu-mi cereți lucruri imposibile, dar lucrurile posibile, aveți cuvântul meu de onoare – le voi rezolva! (…) După alegerile de la municipiu – cuvântul de ordine va fi forță și membrii PNL!”, a oferit garanții Virgil Pîrvulescu.

Autoportretul PNL: „Suntem pierduți în spațiu”

Întâmplarea a avut loc la un restaurant din Râmnicu Vâlcea, unde liberalul, între două feluri de mâncare, a promis, în mod ilegal, că cei care îl vor vota în cadrul alegerilor ce vor avea loc vineri, 25 iunie, vor avea loc de muncă asigurat în societatea de transport public SC ETA SA si operatorul de servicii publice Piete PREST SA.

,,Ne e rușine câteodată. Ne umilesc toți. De ce ne umilesc toți? Pentru că noi întotdeauna spunem că avem bun simț și eleganță și nu intrăm în conflicte cu ei. Nu, nu trebuie să intrăm în conflict. Când dăm un comunicat, păi trebuie să avem 500 de guri de tun care să distribuie aceste comunicate ale PNL. Știți cum văd eu că suntem acum? Suntem dispersați, suntem rătăciți pe câmpul de luptă. Nu avem pe nimeni să ne unească. Nu că nu v-ați dori, nu că nu aveți capacitatea, nu că nu aveți știința, ci pentru faptul că nu știm ce facem pe aici, cu cine suntem. Suntem pierduți cumva în spațiu. De-asta trebuie să ne adunăm, să fim acel grup omogen care să ne ducă acolo unde dorim fiecare, iar orașul nostru să fie cel pe care ni-l dorim. Eu cred că în orașul nostru putem face lucrurile altfel. (…)”, și-a început viceprimarul discursul.
Locuri călduțe asigurate pentru votanții lui Pîrvulescu

 

Abia de-acum devine pledoaria siropoasă, fiindcă Virgil Pîrvulescu se poate face vinovat de trafic de influență. Liberalul începe să facă promisiuni membrilor de partid, îndemnându-i să-l susțină la alegerile care vor avea loc vineri, 25 iunie. La schimb, viceprimarul le asigură locuri de muncă în două societăți comerciale de la stat.

,,Pentru asta trebuie să ne implicăm toți. Bun. Poate că unii dintre dumneavoastră aveți probleme cu ceea ce înseamnă locurile de muncă. Poate că aveți probleme cu zonele în care locuiți. Va trebui să vă ajutăm. Nu îmi cereți lucruri imposibile, dar lucrurile posibile, aveți cuvântul meu de onoare că le voi rezolva. Și în cele două societăți în care suntem deja majoritari, ETA și Piețe Prest, vom reuși să facem treabă (n.r.: la ETA și Piețe Prest consiliile de administrație sunt dominate de liberalii care urmează să pună și directori). Am zis să nu răscolim acum zonele, decât după alegerile de la municipiu.

După alegerile de la municipiu, cântul de ordine va fi forță și membri ai PNL. Sau oameni care vin în PNL cu forță (n.r.: nici că ar exista o definiție mai clară a angajărilor pe bani publici doar pe criterii politice; caz școală pentru lipitorii de afișe fără loc de muncă, ulterior plătiți din bugetul public pentru serviciile politice aduse). Le spuneam colegilor mei că pentru a ocupa o funcție în cadrul organizației municipale, în spatele lor trebuie să fie minim – la primvicepreședinte 50 de oameni, la vicepreședinte, 30 de oameni, la membru, 10 oameni. Păi dacă n-ai 10 oameni în spate, ce dracu cauți? Pe cine reprezinți tu? Ce caut eu aici dacă nu reprezint pe nimeni? Ah, că ești prieten cu Virgil Pîrvulescu și că te-a pus el? Exclus! Chiar dacă asta îmi va crea mie un dezavantaj pe viitor. De ce? Asta înseamnă vă am lângă mine oameni puternici. Or, eu nu doresc să fiu tătucul.

Eu vreau să fiu Virgil, înlăturat atunci când trebuie dacă nu performez și oricând lângă mine să existe un lider care poate să preia organizația. Virgil este un muritor, un trecător pe aici (n.r.: se observă de departe că viceprimarul construiește singur scenarii istorice punându-se în rol principal), dar trebuie să pună bazele unei creșteri și în același timp responsabilitate față de PNL”, a spus viceprimarul liberal Virgil Pîrvulescu la ședința liberalilor din Râmnicu Vâlcea.

Virgil Pîrvulescu a deținut, de-a lungul timpului, mai multe funcții de conducere. A fost șef de direcție județean și adjunct național, conform gazetavalceana.ro. În anul 2021, liberalul a devenit viceprimar.

Sursa: https://evz.ro/inregistrare-incredibila-din-pnl-daca-ma-votati-va-angajez-la-stat-audio.html

LĂSAȚI UN MESAJ