Înfrângere dureroasă pe Știința

189

ASU Politehnica a suferit al doilea eșec al stagiunii, 0-2 în compania nou-promovatei Metaloglobus București. Înfrângerea de pe Știința îi împinge pe violeții lui Bogdan Andone pe locul 12 al Ligii a II-a.

Două înfrângeri consecutive le-au frânt aripile poliștilor în debutul eșalonului secund. Porniți lansat în noul campionat cu două rezultate pozitive, ”Băieții în ghete” au călcat strâmb de două ori într-un interval de patru zile. Dușul rece de la Târgoviște a fost completat de înfrângerea dureroasă de acasă cu Metaloglobus București.

Cele câteva sute de spectatori adunați miercri după-amiaza pe arena Știința au plecat acasă dezamăgiți; nu atât de rezultatul înregistrat de echipa favorită, cât mai ales de jocul modest pe care violeții l-au arătat. Întâlnind o echipă care s-a apărat cu toate liniile și care și-a încercat norocul pe contraatac, Politehnica a părut o formație blocată, fără idei în atac și cu o linie de mijloc parcă paralizată.

Trupa condusă de Bogdan Andone și-a creat fix 4 ocazii mari și late, în finalurile de repriză, atunci când au reușit să pună presiune pe careul advers. Lejeritatea din defensivă a fost taxată la maxim de bucureșteni, în minutul 44 prin Ghenovici, și în primul minut al prelungirilor de Robu. Tot oaspeții și-au mai trecut în cont o bară prin Gherghe, la scorul de 0-0.

ASU Politehnica: Gakos – Taub, Bilia, Mera, Motreanu – Sorescu, Poparadu, Krausz – I. Plămadă, Bădăuţă, Predescu. Au mai jucat Ghinescu și Staicu.

Timișorenii rămân cu șase puncte după patru runde iar sâmbătă va juca pe terenul lui Academica Clinceni.

LĂSAȚI UN MESAJ