Informatica trebuie să treacă Dunărea în play-off

61

Liga I de futsal a ajuns la finalul sezonului regulat și se pregătește să pășească în fazele eliminatorie. Informatica Timișoara are parte de cel mai echilibrat duel din sferturile de finală, cel cu Dunărea Călărași.

Runda cu numărul 22 a pus capăt primei părți a Ligii I clarificând și ultimele necunoscute în privința calificării în play-off. Ultima etapă nu a mai adus nicio surpriză, astfel că toate echipele și-au păstrat locurile ocupate în clasament și a fost stabilit țintarul din play-off. Cele opt cluburi care vor continua lupta pentru titlu sunt United Galați, Autobergamo Deva, FK Odorheiu Secuiesc, Informatica Timișoara, Dunărea Călărași, City us Târgu Mureș, CSM Politehnica Iași și Spicom Sfântu Gheorghe.

Proaspăta câștigătoare a Cupei României are parte de cel mai greu program în turul I al play-offului. Informatica a terminat abia pe poziția a patra a clasamentului și va înfrunta Dunărea Călărași în sferturile de finală. Primul meci are loc la Călărași, la jumătatea lunii aprilie iar jocurile doi și trei se vor disputa la Timișoara. Celalalte meciuri din play-off sunt United Galați – Spicom Sfântu Gheorghe, Autobergamo Deva – CSM Politehnica Iași și FK Odorheiu Secuiesc – City us Târgu Mureș.

Întrecerea internă se întrerupe pentru meciurile din preliminariile Campionatului European din 2018. România va fi gazda meciurilor Grupei a 4-a de calificare, din care mai fac parte Portugalia, Finlanda și Letonia. Jocurile se vor disputa la Călărași în perioada 8-11 aprilie. La turneul final de anul viitor se califică direct câștigătoarele celor șapte grupe preliminare. Locurile secunde și cel mai bun loc trei vor participa la un baraj în luna septembrie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ