INEDIT Spectacol de magie care ajută la educarea copiilor la Timișoara, de 1 iunie

2051
lorenzo cristian

Copiii mici și mari din Timișoara sunt așteptați, pe 1 iunie, să ia parte la un show de magie de zile mari. Acesta este pregătit de magicianul Lorenzo Cristian, devenit cunoscut după participarea la concursul „Românii au Talent”.

Evenimentul inedit va avea loc la Casa Tineretului, a cărei sală de evenimente artistul a și renovat-o în urmă cu trei ani. Magicianul le propune timișorenilor o alternativă pentru sărbătorirea zilei celor mici. În loc să cheltuiască bani pe încă o jucărie care va fi abandonată cât de curând, el le propune părinților să le ofere copiilor o experiență educațională ce îi va pregăti pentru viață și îi va ajuta în procesul de învățare.

Artistul susține că spectacolele de magie au puterea de a atrage atenția și stârni curiozitatea celor mici și le dezvoltă acest mușchi, care mai apoi le servește la procesul de învățare în general. Prin trucuri pline de mister va fi pus în scenă un spectacol educativ și motivant ce dezvoltă imaginația copiilor și dorința de a realiza lucruri care în viață pot părea imposibile.

De asemenea, acesta le propune această alternativă părinților care își doresc să le arate celor mici că sunt cu adevărat speciali pentru ei, și că investesc în timpul petrecut cu aceștia, nu încearcă să își îndeplinească responsabilitățile doar formal, oferindu-le un cadou de multe ori nefolositor.

LĂSAȚI UN MESAJ