Îndrăgostită, o pensionară din Lupeni a uitat să-și anunțe familia. Polițiștii au căutat-o în două județe

526

Polițiștii din două județe au căutat o femeie din Lupeni. Totul după ce familia acesteia nu a mai putut să o contacteze și a sunat la 112 speriată că pensionara ar fi putut fi decedată în propriul apartament.

Marți dimineața, Poliţia municipiului Lupeni a  fost sesizată prin Serviciului Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112 de către o persoană din municipiul Alba-Iulia,  despre faptul că a apelat-o telefonic în repetate rânduri pe mama sa, iar aceasta nu i-a răspuns la telefon. Femeia are 63 de ani și suferă de mai multe afecțiuni medicale. Fiul femeii a cerut efectuarea de verificări la domiciliul acesteia, fiind îngrijorat cu privire la starea acesteia.

”La adresa indicată s-a deplasat un echipaj de poliție și unul de pompieri, însă femeia nu a fost găsită în locuința sa. Poliţiştii au identificat o vecină a femeii, care le-a declarat  că aceasta i-a lăsat cheia de la apartament,  în data de 31.07.2019, pentru a avea grijă de locuinţa sa, şi i-a spus că pleacă la o „cunoștință” din municipiul Reșița, fără a putea oferi alte amănunte”, informează IPJ Hunedoara.

Poliţiştii au continuat verificările la unitățile spitalicești din zona Văii Jiului, la autogara din Petroșani precum şi în rândul taximetriștilor.

Într-un final, femeia a fost identificată în comuna Târnova, judeţul Caraș Severin, la locuința unui bărbat. Susține că l-a cunoscut pe acesta în urmă cu aproximativ două săptămâni pe o rețea de socializare și urmează să se căsătorească cu el.

sursa – gddhd.ro

LĂSAȚI UN MESAJ