INCREDIBIL! I-a apucat hărnicia în pragul Sărbătorilor de Crăciun! Spre disperarea șoferilor…VIDEO

2594

Nervi întinși la maxim și înjurături cât cuprinde la adresa primarului Timișoarei, în această după amiază, la intrarea în oraș dinspre Șag. Asta pentru că o firmă a primit aprobarea să demoleze, neapărat acum, țevile care traversează drumul și formează intrarea în Timișoara.

lucrari-3

Din patru benzi existente între Șag și Timișoara, circulația a fost gâtuită la doar două benzi. Coada de mașini s-a întins de la curba dinspre Parța și până la intrarea în oraș, însoțită de un cor de claxoane ale șoferilor nemulțumiți care au avut nenorocul să fie în trafic în după amiaza de sdâmbătă.

Nu contează că în aceste zile e nebunie în trafic, pentru că toată lumea merge la cumpărături, în special sâmbăta. Cât a fost vara de lungă n-au avut timp să lucreze la obiectivul cu pricina. Ca să nu mai spun că se împlinește anul de la inaugurarea Molului cu numărul 2 din Timișoara și mult așteptatul tramvai, care trebuia să-i aducă pe cetățeni mai aproape de capătul orașului, a rămas o promisiune neonorată! Poate la anul? Ce ziceți dom’ primar?

LĂSAȚI UN MESAJ