Incredibil: elev din Lugoj bătut în școală de șapte indivizi, de față cu o profesoară

225

Scene de-a dreptul șocante s-au petrecut, astăzi, la Colegiul Tehnic „Valeriu Braniște” din Lugoj. Un elev în vârstă de 18 ani a fost bătut cu sălbăticie de nu mai puțin de șapte indivizi.

Incredibil este faptul că tânărul a fost bătut chiar într-o sală de clasă, de față cu o profesoară. Elevul a fost transportat de urgență cu o ambulanță la spital pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale.

Incidentul s-a petrecut în jurul prânzului, când tinerii au intrat în școala în care elevul de 18 ani învață. Spre deosebire de martorii oculari, Poliţia face referire la doar patru făptaşi.În data 24 februarie 2016, în jurul orelor 12, patru tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani, din localitatea Balinţ, ar fi agresat un elev de 18 ani. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând a se stabili cu exactitate circumstanţele producerii incidentului”, au declarat reprezentanții IPJ Timiş pentru Cetățeanul.

Potrivit martorilor, cei șapte indivizi au intrat în unitatea de învățământ chiar pe ușa principală, fără să fie opriți de paznic. Băiatul agresat nu a fost internat, dar s-a ales cu un traumatism la ureche și dureri la coaste, din cauza loviturilor primite. Conducerea școlii spune că, cel mai probabil, totul a pornit de la o neînțelegere privind o fată, între victimă și agresori.

 

LĂSAȚI UN MESAJ