Incoerența, bat-o vina, duce la confiscarea substanțelor galben-verzui

344

Curiozitatea proverbială a jandarmilor a lovit din nou. Așa cum se știe, militarii în uniforme albastre sunt asemenea pisicilor, adică persoane foarte curioase. Au vrut să vadă cam ce au asupra lor niște tineri agitați. Și au aflat!

Sâmbătă, 21 octombrie, în jurul orei 17.00, un echipaj din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, pe timpul desfăşurării serviciului de ordine publică, a depistat pe o stradă din municipiul Timişoara, un grup de cinci persoane al căror comportament le-a atras atenţia.

Jandarmii le-au solicitat persoanelor să îşi decline identitatea, însă acestea aveau un limbaj incoerent şi prezentau un comportament agitat. La controlul corporal efectuat asupra a două persoane au fost găsite trei pliculeţe cu masă vegetală de culoare galben-verzuie despre care există suspiciunea că este cannabis.

Având în vedere situaţia creată, jandarmii au luat măsura conducerii persoanelor la sediul unităţii pentru a le stabili identitatea. De asemenea, au ridicat obiectele găsite pe care, ulterior, le-au predat organelor de urmărire penală împreună cu actele de sesizare.

LĂSAȚI UN MESAJ