Incident pe aeroportul din Timișoara, cu efecte… în Creta. Bănățenii acuză compania Blue Air că își bate joc de ei!

2654

Un număr de 152 de pasageri care ar fi trebuit să zboare, vineri, din Timişoara spre Heraklion (Creta), au fost debarcaţi din aeronavă, după ce a fost descoperită o defecţiune tehnică înainte de decolare.

După ce problema ar fi fost rezolvată, pasagerii au fost din nou îmbarcaţi, însă aceştia au refuzat să mai zboare cu aeronava, solicitând un alt avion.

Andrei Sandu, reprezentant al agenţiei de turism prin intermediul căreia au cumpărat biletele de avion cei 152 de pasageri, a declarat că vineri seara va ateriza pe aeroportul timişorean o altă aeronavă.

“Cursa nu a fost anulată, este o întârziere. Cursa este charter, fiind operată de compania Blue Air. Ştiu că s-a descoperit o defecţiune tehnică la aeronavă, dar că s-a găsit o soluţie, se aşteaptă o altă aeronavă. Aeronava de schimb este în drum spre Timişoara şi va ajunge la ora 20.20, iar la ora 20.50 este estimată decolarea spre Heraklion”, a precizat Andrei Sandu.

Pe de altă parte, cursa întârziată din Timişoara ar fi trebuit să se întoarcă din Heraklion în capitala Banatului tot vineri, numeroşi pasageri aşteptând aeronava pe aeroportul din Creta.

”Stam de 3 ore in aeroport in Heraklion, Creta! Trebuia sa plecam la 17.45, dar nici la ora asta nu a decolat din Timisoara aeronava de Blue Air! Cica au incercat de 3 ori sa decoleze si nu au reusit! Cei din Timisoara asteapta in jur de ora 21.00 un alt avion! Problema e ca zborul dureaza 2 ore! In cel mai fericit caz ajunge in Creta la 23.00! Noi cand ajungem acasa? Suntem toti cu copii mici, nimeni nu ne zice nimic, nu stim ce si cum ( informatiile le-am primit de la o prietena din avion care e inca in Tm)! Vreau avocat bun pentru despagubiri, ca dupa 6 ore de stat aiurea fara nicio informatie oficiala, iasa scandal! Cine se baga sa ma ajute? Suntem nervosi, obositi si flamanzi!”, a scris pe Facebook o timișoreancă aflată pe aeroportul din Heraklion, care aștepta, alături de alți timișoreni, să se întoarcă acasă.

LĂSAȚI UN MESAJ