Incident grav în vestul țării! Bărbat îngropat sub porumb

483

Un bărbat de 60 de ani, din localitatea arădeană Vladimirescu, se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost îngropat sub porumb.

Două echipaje SMURD, unul de prima ajutor de la Punctul de Lucru Vladimirescu, unul de terapie intensivă mobilă și un echipaj de căutare salvare din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad, în total 12 pompieri, au intervenit în localitatea Vladimirescu pentru salvarea unui bărbat de aproximativ 60 de ani îngropat sub porumb într-un depozit.

La sosirea echipajului de prim ajutor al PL Vladimirescu, bărbatul era inconștient, acoperit parțial de porumb. Salvatorii au solicitat sprijin și au început operațiunile de scoatere a bărbatului și manevre de resuscitare.

După aproximativ 45 minute de intervenție contracronometru, bărbatul avea semne vitale și a fost transportat în state grava la UPU Arad.

Acesta este al treilea accident de munca în mai puțin de doua săptămâni, cu urmări grave, la care subunitățile ISU Arad au intervenit.

Reprezentanţii ISU Arad fac  apel la persoanele care în această perioada efectuează lucrări în agricultură să respecte cu strictețe normele de siguranță și securitate în muncă, normele şi procedurile de lucru cu utilajele.

sursa: ziardearad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ