Închisoare sau amendă pentru câțiva șoferi din Timișoara. Vezi ce au făcut!

2203

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au depistat în aceste zile cinci persoane suspecte de comiterea unor infracțiuni la regimul circulației rutiere, în timp ce se aflau la volanul autovehiculelor pe care le conduceau.

Astfel, un bărbat de 34 de ani a fost depistat pe str. Bucovinei în timp ce conducea autoturismul Volkswagen Passat cu numere provizorii, având autorizația de circulație expirată de două zile.

Un alt tânăr de 30 de ani a fost depistat pe str. Grigore T. Popa conducând autoturismul marca Audi tot cu numere provizorii, dar cu autorizația de circulație expirată.

O tânără de 28 de ani a fost surprinsă de polițiștii locali pe Calea Buziașului în timp ce se afla la volanul unui autoturism marca Volkswagen Passat care avea de asemenea autorizație de circulație provizorie expirată.

În aceeași situație a fost depistată o altă tânără de 30 de ani care conducea pe Calea Aradului un autoturism marca BMW cu număr de înmatriculare provizoriu, iar la verificarea acestuia s-a stabilit că autorizația de circulație este nulă.

Un tânăr de 26 de ani a fost depistat pe Bdul Gen. Dragalina în timp ce se afla la volanul autoturismului marca BMW având și acesta număr provizoriu, dar autorizația de circulație expirată de aproximativ o săptămână.

În ultima perioadă tot mai multe persoane au fost depistate de polițiștii locali în astfel de situații, toate cazurile fiind predate pentru continuarea cercetărilor polițiștilor din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Timișoara.

Potrivit art. 334 din Codul Penal, punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau a unui tramvai neînmatriculat sau neînregistrat, se pedepseşte cu închisoare sau cu amendă.

4 COMENTARII

  1. Dar de ce nu spuneți adevărul. De la 1 ianuarie până în prezent nu se elibereaza numere provizorii din lipsa tipizatelor …..
    Tara hoților.

  2. Nu se elibereaza,nu conduci masina! Daca te loveste unul de genul precizat in articolul de mai sus,cum iti recuperezi banii pentru daune???? Da, ai dreptate ca nu e normal sa nu se elibereze numere provizorii dar chiar si asa,asta nu scuza inconstienta sau nepasarea celor care conduc masini fara acoperire!!

  3. Oamenii in loc sa stea cu masinile (cu numerele rosii) pe tusa pana la 01.02.2017 circula la risc. Si-au asumat riscul de a fi depistati!!! Asta e. Adevarul este ca de la data amintita nu se va mai percepe TAXA DE PRIMA INMATRICULARE, de aceea sunt atatea masini cu numere rosii prin oras. Toata lumea este in asteptare. Iar cei care risca, risca sa-i cadoriseasca politia rutiera cu un dosar penal.Oricum, vine GRATIEREA LUI DRACNEA, Nu va faceti griji!

LĂSAȚI UN MESAJ