Începutul de an dă startul celor mai frumoase călătorii la prețuri Early Booking!

240

Am intrat de câteva zile în 2017 şi după vârtejul sărbătorilor de iarnă începem încet încet ne reluăm activităţile obişnuite, gândurile, planurile. Şi ca la orice început de an, dorinţele curg, iar noi ne simţim mai pregătiţi oricând pentru un an fabulous.

Iar ca lucrurile meargă bine de la început, Agenţia de turism Ultramarin va propune începeţi 2017 cu dreptul şi porniţi în noul an cu o lista de călătorii ce trebuie neapărat bifate. Pe site-ul www.ultramarintm.ro găsiţi lista completă a excursiilor pentru anul ce urmează şi tot acum e momentul pentru înscrierile timpurii cu preţuri Early Booking pentru sejururile de vară şi pentru excursiile organizate în limita locurilor.

Iar pentru începutul de an şi minivacanţa de iarnă, va invităm în două destinaţii în care trebuie neapărat ajungeţi măcar o dată în viaţă: o vacanţă la schi în Austria şi un city-break de Sfântul Valentin la Bari, în Italia!

Pentru iubitorii muntelui şi ai schiului, vestea bună este în Austria este zăpadă în această perioadă. Noi propunem o excursie de o săptămână la schi în Alpii Austrieci, la Semmering, la începutul lunii februarie. Cu cele 7 pârtii iluminate noaptea, Semmering este cel mai mare domeniu de schi cu nocturnă din Europa. Aici există tot ce poţi aştepţi de la o locaţie unde se desfăşoară cupa mondială de schi: un peisaj minunat, 14 km de 7 pârtii excelente, un Split-Park pentru snowboarderi şi freestyleri şi o pârtie de săniuş iluminată. Semmering se poate mândri cu faptul este cea mai veche arie de schi din Austria, fiind până la sfârșitul Imperiului staţiunea favorită a curţii vieneze. Aici s-a organizat şi prima competiţie de schi oficială din Austria. Copiii pot schia pe ariile Stuhleck, Hirschenkoegel, iar începătorii pe Schmoll Fun. Majoritatea pârtiilor de schi sunt dotate cu tunuri de zăpadă iar pentru iubitorii snowboarding-ului există un parc care întrece toate aşteptările. De asemenea, în zonă se poate practica patinajul şi săniuşul, aici existând o pârtie de săniuş de circa 3 km.

Iar îmbinaţi relaxarea muntelui cu farmecul împrejurimilor, Ultramarin va propune o excursie de o zi la Viena cu vizitarea Ringului vienez, a Palatului Schonbrunn, a Casei Muzicii, Musikverein – sala unde se ţine concertul de Anul Nou. O altă excursie opţională, de o jumătate de zi de data această ( mai aveţi timp seară de un răsfăţ la SPA) este la Mariazell, unde veţi putea admira una dintre cele mai frumoase catedrale în stil baroc din Europa.

Detaliile acestei excursii le găsiţi aici: http://www.ultramarintm.ro/d1094/schi/cu-autocarul/schi-la-semmering.html

Tot în perioada iernii şi tot pentru o minivacanţă de februarie, va invităm petreceţi alături de persoana dragă Valentine’s Day la Bari! Agenţia de turism Ultramarin vă invită descoperiţi misterele şi frumuseţile din Puglia, un adevărat bastion al istoriei, pitorescul orăşel Ostuni, grotele Castellana și, desigur, oraşul-bijuterie Arbelobello. Detaliile acestei minunate excursii le puteţi găsi aici: http://www.ultramarintm.ro/d1075/weekends/weekend-cu-avionul/sf-valentin-labari-italia.html

Tot ce trebuie faceţi este hotărâţi ce doriţi pentru începutul acestui an, iar echipa Agenţiei de turism Ultramarin se va ocupa ca visele dumneavoastră devină realitate încă din această iarnă.

LĂSAȚI UN MESAJ