Începe lupta timișorenilor împotriva ambroziei

137

Luna august este critică pentru cei alergici la ambrozie. Terenurile neîngrijite din Timișoara și din preajma orașului au favorizat dezvoltarea plantei. Aceasta le provoacă mari neplăcei celor alergici. Membri Platformei RO100 Timișoara demarează o campanie prin care încearcă să identifice terenurile problematice din oraș.

Solicităm sprijinul cetățenilor pentru a identifica și fotografia terenurile și spațiile verzi afectate din orașul nostru. Timișorenii sunt rugați să ne trimită fotografiile și coordonatele la adresa de email timisoara@ro100.ro Suntem convinși că doar împreună putem lupta împotriva acestei specii periculoase pentru sănătate (Comisia Europeană) și doar printr-un efort colectiv putem combate această planta”, transmite RO100 Timișoara.

Medicii spun că alergia pe care ambrozia o provoacă este una extrem de serioasă. Tratamentul de imunizare e scump şi de durată și nu garantează vindecarea. Prin această campanie RO100TM dorește să atragă atenția municipalității și proprietarilor de terenuri asupra importanței îndeplinirii obligațiilor legale și cetățenești.

LĂSAȚI UN MESAJ