Începe lupta împotriva țânțarilor, la Timișoara

117
Gata cu țânțarii. Primăria Timișoara a anunțat că, începând de joi, se vor efectua servicii de deratizare și dezinsecție pe domeniul public al orașului, în baza contractului încheiat cu Coral Impex SRL Ploiești.
„Începând cu data de 13.06.2019 se vor executa servicii de dezinsecție aeriană pe domeniul public al Municipiului Timișoara. Substanța utilizată pentru efectuarea serviciilor de dezinsecție este substanța K’Othrine Profi EC 250, substanță activă Deltamethrin. Crescătorii de albine sunt rugați ca în perioada menționată să ia toate măsurile care se impun în vederea protejării albinelor, respectiv scoaterea stupilor de albine în afara ariei de stropire. Menționăm că substanțele utilizate sunt avizate de Ministerul Sănătății”, susține viceprimarul Farkas Imre.
Pentru ca tratamentele să aibă o eficientă ridicată, Primăria Timișoara face apel la toți cetățenii să ia măsuri urgente de efectuarea curățeniei în gospodăriile proprii şi de combatere a muștelor, țânțarilor şi a altor insecte producătoare de disconfort. În caz contrar, persoanele fizice riscă amenzi de la 500 la 1.000 de lei, iar cele juridice, de la 1.000 la 2.500 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ