Începe construirea locuinţelor ANL pentru tinerii din Sănătate

536

Tinerii care muncesc în domeniul sănătăţii vor avea la dispoziţie, în 2018, mai multe locuinţe sociale. Acestea sunt ridicate de ANL, cu ajutorul Primăriei Timişoara, pe strada Ion Ionescu de la Brad.

„A fost semnat, de către Agenţia Naţională pentru Locuinţe, Consiliul Local al Municipiului Timişoara şi Direcţia de Sănătate Publică, contractul de transmitere a terenului în suprafaţă de 2446 mp situat în str. Ion Ionescu de la Brad nr.1/E către ANL, în vederea construirii unui bloc de locuinţe în regim S+P+6E cu 30 de unități locative, destinate închirierii pentru tinerii specialiști din sănătate”, transmite Primăria Timişoara.

Autorităţile locale au şi ele de muncit. Sunt responsabile cu prelungirea reţelelor de utilităţi, operaţiune ce trebuie realizată înainte de demararea şantierului pentru construirea blocului.

„Primăria va asigura din bugetul propriu sumele necesare pentru execuţia lucrărilor tehno-edilitare (apă, canalizare, energie termică şi electrică, gaz, telefonie, căi de acces, alei pietonale, spaţii verzi etc). În cursul acestui an va demara construcţia, după cum spun reprezentanţii ANL”, mai spun autorităţile.

Dacă lucrurile merg bine, atunci locuinţele vor fi disponibile din 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ