Începe bătălia pentru promovare la volei feminin

568

Promovarea în prima ligă de volei se joacă la Timișoara la sfârșitul acestei săptămâni. UVT Agroland este gazda turneului de promovare la care mai participă CSU Politehnica, CSU galați și SCM Pitești.

Ultimele zile ale acestei săptămâni aduc pe parchetul sălii Constantin Jude cele mai bune formații din voleiul feminin Divizia A2. În perioada 6-8 mai aici se va desfășura turneul de baraj pentru accederea în prima ligă. Alături de organizatoarea turneului, UVT Agroland Timișoara, pentru biletele de promovare se vor lupta și concitadina CSU Politehnica, respectiv CSU Galați și SCM Pitești.

Primele două clasate obțin dreptul de a se înscrie în toamnă în primul eșalon. ”Ne așteaptă un turneu dificil, în care vom întâlni trei echipe motivate. Rezultatele lor de până acum confirmă lucrul acesta, dar și investițiile făcute. Noi vom aborda și această fază a competiției cu optimism. Vrem să ne îndeplinim unul dintre obiective, poate cel mai mare în plan sportiv,  și anume accederea în primul eșalon voleibalistic. Până acum am avut un parcurs bun care vrem să culmineze cu promovarea în prima divizie”, a anunțat ambițiile de promovare președintele celor de la Agroland, Horia Cardoș.

 

LĂSAȚI UN MESAJ