Încep sancțiunile la Pasajul Jiul. Ce categorii de persoane vor fi amendate pentru traversarea pasajului pietonal

2281

Poliţia Locală din Timişoara anunţă că îi va sancţiona pe conducătorii de mopeduri care au circulat prin pasajul pietonal de pe strada Jiul.

Timişorenii au reclamat, în repetate rânduri, că mai multe persoane intră cu mopedurile şi motocicletele prin pasajul destinat pietonilor şi bicicliştilor. Poliţiştii locali anunţă că, în ultimele zile, au constatat şase conducători de modepduri care au intrat în pasajul pietonal. Oamenii vor fi identificaţi şi sancţionaţi.

Poliţia Locală reaminteşte că în zonă există un indicator care interzice accesul modepurilor şi al motocicletelor prin pasajul pietonal care este supravegheat video. Sancţiunile pe care le riscă cei care au încălcat legea sunt între 290 și 435 lei și 2 puncte penalizare la permis.

Timişorenii se plâng şi de faptul că din pricina celor care circulă cu vehicule motorizare aerul devine irespirabil în pasajul pietonal închis.

Poliția Locală Timișoara face apel la aceste categorii de conducători să respecte prevederile legale, în caz contrar fiind sancționați.

moto-pasaj-pietonal moto-pasaj-pietonal-1

LĂSAȚI UN MESAJ