Incendiu într-un bloc de locuințe din Banat! E incredibil de la ce a pornit focul!

1526

Un incendiu puternic a izbucnit joi, 8 iunie, la un bloc situat pe Aleea Castanilor din cartierul lugojean Micro 1.

Mai multe persoane au rămas blocate în propriile apartamente, întrucât nu puteau ieși pe scara blocului, din cauza fumului. Incendiul a izbucnit la etajul trei al blocului și a fost semnalat imediat de martori, la 112.

Din primele constatări, se pare că incendiul a fost provocat de un aspirator care a luat foc, într-un apartament de la etajul trei. Proprietara acestuia facea curățenie, când, la un moment dat, siguranța de la tabloul electric a sărit. Imediat după ce a refăcut circuitul electric, femeia s-a întors în cameră, unde a găsit aparatul electrocasnic în flăcări.

Pompierii, Poliția și Ambulanța s-au deplasat de urgență la fața locului, însă din fericire, flăcările nu au provocat victime. Numai o persoană, care a suferit un atac de panică, a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Locatarii au primit recomandarea de a sta la ferestre pentru a respira aer proaspăt și pentru a nu se intoxica cu fumul de pe casa scărilor. La fața locului au ajuns și echipele de la compania de gaz și electricitate, care au întrerupt furnizarea acestor servicii. Autoritățile vor demara o anchetă care să stabilească mai exact împrejurarile în care s-a produs incendiul.

sursă: lugojonline.ro

LĂSAȚI UN MESAJ