Incendiu în zona centrală a Timișoarei! Mașini avariate după ce un morman de gunoaie a luat foc. Foto

402

Gunoaiele aruncate la întâmplare chiar în zona centrală a Timișoarei au provocat pagube unor șoferi care aveau mașinile parcate pe strada Henri Coandă, în apropierea Liceului ,,Ana Aslan”.

Nu se știe deocamdată din ce cauză, deșeurile s-au aprins și focul s-a extins la două dintre mașinile parcate în apropierea unor blocuri. Reacția rapidă a unuia dintre locatari a făcut ca flăcările să nu se extindă și la alte autoturisme sau, mai rău, să provoace o explozie de la carburanți. Omul a alertat imediat pompierii care au sosit de urgență la fața locului și au stins focul.

Și polițiștii au fost chemați în grabă de către unul dintre proprietarii mașinilor avariate care a și depus o plângere în acest caz. Urmează ca, împreună cu oamenii legii, pompierii să identifice cauza incendiului și să evalueze pagubele provocate de acesta.

Incidentul de astăzi e încă o dovadă că gunoaiele aruncate la întâmplare pe domeniul public, de cei fără bun simț, nu strică doar imaginea orașului, ci pot provoca și adevărate tragedii.

LĂSAȚI UN MESAJ