Incendiu devastator în Arad

90

Un depozit de cereale a luat foc, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Au ars mii de tone de cereale și clădirea a fost distrusă.

„Detașamentul de Pompieri Arad cu sprijinul Gărzii nr. 2 de intervenție Chișineu-Criș Cris și a SVSU Sântana a intervenit în orașul Sântana pentru stingerea unui incendiu la un depozit de cereale. În depozit se aflau aproximativ 2000 de tone cereale. În momentul sosirii echipajelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la întreg depozitul cu posibilitatea propagării la alte construcții anexe și la 4 camioane de transport. Intervenția a fost foarte dificilă datorită posibilității prăbușiri construcție, a prezentei din abundență a materialului combustibil și a imposibilității pătrunderii în interiorul construcției”, au declarat pompierii.

Duminică dimineață incendiul a fost lichidat, dar se mai acționează pentru stingerea ultimelor focare. O autospecială a Detașamentului de Pompieri Arad va rămâne pentru supravegherea incendiului. Nu s-au înregistrat victime. A ars în totalitate depozitul și un cap tractor. Cauza incendiului este în curs de stabilire.

LĂSAȚI UN MESAJ