Încă un trofeu al Cupei în vitrina Informaticii

70

Victoriile aduc victorii; este o vorbă din sport care a fost confirmată încă o dată în aceste zile. Informatica a cucerit a doua Cupă a României în decurs de aproape o săptămână, de data aceasta cu echipa de tineret a clubului.

Echipa de tineret a celor de la Informatica Timișoara a câștigat finala Cupei României la futsal. Juniorii timișoreni au repetat performanța seniorilor reușită în urmă cu opt zile, câștigarea trofeului în competiția KO. Violeții ce sunt antrenați de Cristian Contescu au învins-o în finala competiției pe gazda turneului final, KSE Târgu Secuiesc cu 6-4. Tripla lui Nicola și Iseini, Ivașcu și Stănilă au semnat golurile Informaticii în finală.

Până în ultimul act al Cupei, timișorenii au eliminat pe FK Odorheiu Secuiesc cu 6-4 și Viitorul Buzău cu 7-4. Turneul final al Cupei României la categoria tineret (under-19) s-a desfășurat între 27 și 29 martie la Târgu Secuiesc.

Săptămâna trecută seniorii Informaticii au cucerit în premieră Cupa României după loviturile de departajare în fața echipei Autobergamo Deva.

 

LĂSAȚI UN MESAJ