Încă un titlu pentru campionul Girocului, Ionel Pascotă

189

Ionel Pascotă este din nou campionul Europei de Est la motociclism viteză. Girocanul a ocupat locul 3 în finala întrecerii și a obținut punctele de care avea nevoie pentru a-și apăra titlu clasei de Supersport 600 cmc.

Încă un titlu pentru cel mai valoros produs al motociclismului din Timiș, Ionel Pascotă și-a trecut în palmares al 37-lea trofeu al carierei. La câteva săptămâni distanță de câștigarea unui nou titlu de campion național, pilotul din Giroc a reușit un nou rezultat deosebit – câștigarea titlului în Campionatul Europei de Est.

Ultima rundă a sezonului s-a alergat duminică, la Plevna (Bulgaria), și Pascotă avea nevoie de o clasare în puncte pentru a-și asigura prima poziție. Până la urmă Ionel s-a clasat al treilea în cursă în șaua motocicletei sale Yamaha, în spatele bulgarilor Alexander Gheorghiev și Plamen Petrov.

Cu un total de 155 de puncte Pascotă a terminat primul în clasamentul general înaintea lui Gheorghiev (134 puncte) și Bojko Bojinov (129 puncte).

Sportivul de la Pascotă Racing Team încheie așadar un sezon 2016 excelent în care a bifat tot ceea ce și-a propus: al 24-lea titlu național și al 37 trofeu la general prin câștigarea Campionatului Est-European.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.