Încă un hoţ din buzunare ajunge după gratii. Era cunoscut deja de timişoreni

180

Un hoţ din buzunare cunoscut deja de călătorii tramvaielor din Timişoara ajunge după gratii. Bărbatul, trecut de 50 de ani, va sta cel puţin 2 ani după gratii. Asta pentru că ultima sa victimă nu s-a lăsat influenţată şi nu s-a ajuns la mediere.
Anunţul a fost făcut public pe Facebook de Cristi Brâncovan, timişoreanul care a declarat război deschis hoţilor din mijloacele de transport din Timişoara.
“Condamnare cu executare! După 20 de ani de libertate, Fercovici Remus se întoarce acolo unde îi este locul, după a fost condamnat cu executare, prin meritul unei doamne doctor ce a refuzat să se împace cu el, după un furt din buzunar, în ciuda presiunilor exercitate de grupul de hoți. De curând „scăpase” cu o pedeapsă cu suspendare de 2 ani pentru complicitate la furtul calificat din locuință (faptă din august 2017). Cel mai probabil, prin contopire, o să rezulte o pedeapsă de executat de 2 ani și 8 luni. La cât mai mulți ani, cu executare!”, a scris Cristi Brâncovan pe Facebook.
În urmă cu nici o lună, Cristi anunţa că o altă hoaţă cunoscută din tramvaiele din Timişoara a fost coondamnată pentru furt, dar în Austria.

LĂSAȚI UN MESAJ