24.1 C
Timișoara
sâmbătă 20 iulie 2024

Încă un hoţ din buzunare ajunge după gratii. Era cunoscut deja de timişoreni

Un hoţ din buzunare cunoscut deja de călătorii tramvaielor din Timişoara ajunge după gratii. Bărbatul, trecut de 50 de ani, va sta cel puţin 2 ani după gratii. Asta pentru că ultima sa victimă nu s-a lăsat influenţată şi nu s-a ajuns la mediere.
Anunţul a fost făcut public pe Facebook de Cristi Brâncovan, timişoreanul care a declarat război deschis hoţilor din mijloacele de transport din Timişoara.
“Condamnare cu executare! După 20 de ani de libertate, Fercovici Remus se întoarce acolo unde îi este locul, după a fost condamnat cu executare, prin meritul unei doamne doctor ce a refuzat să se împace cu el, după un furt din buzunar, în ciuda presiunilor exercitate de grupul de hoți. De curând „scăpase” cu o pedeapsă cu suspendare de 2 ani pentru complicitate la furtul calificat din locuință (faptă din august 2017). Cel mai probabil, prin contopire, o să rezulte o pedeapsă de executat de 2 ani și 8 luni. La cât mai mulți ani, cu executare!”, a scris Cristi Brâncovan pe Facebook.
În urmă cu nici o lună, Cristi anunţa că o altă hoaţă cunoscută din tramvaiele din Timişoara a fost coondamnată pentru furt, dar în Austria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Restricțiile de circulație pe drumurile din Timiș se suspendă

Având în vedere actualizarea prognozelor Administrației Naționale de Meteorologie și anunțurile referitoare la scăderea temperaturilor sub limita caniculei, restricțiile de trafic pe drumurile aflate...

Tot mai mulți „bucătari” parchează „tigăile” pe locurile destinate persoanelor cu handicap. Ce amenzi riscă împătimiții acestui sport extrem?

Mai mulți șoferi din Timișoara au fost amendați fiindcă au parcat pe locurile destinate persoanelor cu handicap. Aceștia au fost înștiințați și sancționați. „ (...)potrivit...

Citește și :