Încă un croat întărește lotul lui Ionuț Popa

172

ACS Poli rămâne fidelă filierei croate și a rezolvat a doua mutare a iernii din această direcție. Extrema Josip Fucek a semnat azi un contract și devine al treilea croat din lotul condus de Ionuț Popa.

Codașa Ligii I se întărește din Croația. La distanță de trei zile, ACS Poli a bătut palma cu doi reprezentanți din fotbalului croat. După închizătorul Soljic acontat în 20 ianuarie, șefii clubului au rezolvat mutarea conaționalului său Josip Fucek. Jucătorul ce împlinește luna viitoare 32 de ani evoluează pe postul de extremă stângă și a semnat un contract valabil până în luna iunie 2018.

Fucek a sosit în Liga I după o aventură în campionatul islandez, unde a petrecut doar 6 luni pentru Vikingur Reykjavik. De-a lungul carierei sale el a jucat în Croația pentru NK Zagreb, NK Istra, NK Samobor, Croatia Sesvete, HNK Suhopolje. NK Lucko, NK Zelina, RNK Split; în Austria pentru Hartberg; în Slovenia pentru NK Zavrc și NK Krka.

Fost internațional de juniori, Fucek are în acest moment o cotă de piață de 175.000 de euro. El va debuta pentru Poli în amicalul din 24 ianuarie pe care violeții îl vor susține cu Spartak Subotica.

Căpitanul și-a prelungit contractul

Tot luni, Poli a prelungit contractul cu mijlocașul Marius Croitoru. Căpitanul bănățenilor a semnat un contract valabil până la finalul stagiunii viitoare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ