Încă un candidat independent pentru Primăria Timișoara

376

Lista candidaților pentru funcția de primar al Timișoarei se mărește, la fel și numărul independenților. Ilie Sîrbu, președintele Asociației Salvați Patrimoniull Timișoarei, și-a anunțat intenția de a intra în cursă.

”Vă anunț faptul că am decis să-mi asum candidatura pentru funcția de primar al Municipiului Timișoara. Am luat această hotârâre, după o îndelungă cumpătare, la îndemnul membrilor și simpatizanților Asociației Culturale Salvați Patrimoniul Timișoarei. Implicarea mea în campania electorală se datorează și faptului că administrația locală și-a arătat adversitatea față de moștenirea patrimoniului cultural local, considerându-l neînsemnat. Consider că, atâta timp cât politica locală nu este orientată spre păstrarea identității Timișoarei, promovarea transparenţei decizionale a autorităţilor, cât și susţinerea dreptului cetăţenilor de a fi consultați în legătură cu deciziile importante ale orașului, respectul faţă de diversitatea culturală, o viziune clară în dezvoltarea Timișoarei, decizia de a candida la funcția de primar al Municipiului Timișoara este întemeiata”, a anunțat Ilie Sîrbu.

Noul candidat se bucură de susținerea Asociației Culturale Salvați Patrimoniul Timișoarei. Membrii asociației se vor implica în acțiunea de strângere de semnături necesare pentru a intra în cursa electorală.

LĂSAȚI UN MESAJ