16.6 C
Timișoara
duminică 1 octombrie 2023

Încă un atac armat în capitala Serbiei! Politia este în alertă

EvenimentÎncă un atac armat în capitala Serbiei! Politia este în alertă

Un nou atac într-o școală din capitala Serbiei. O fată dintr-o școală primară din Belgrad a înjunghiat un elev și un profesor, cel mai probabil cu un cuțit, a confirmat poliția pentru Euronews Serbia.

Administrația școlii a confirmat că incidentul a avut loc în jurul orei 13:00, în ziua în care fosta elevă a gimnaziului a venit să se întâlnească cu o prietenă.

Fosta elevă a scos un cuțit de bucătărie pe care îl ascunsese, s-a apropiat de un elev (15 ani) și l-a înjunghiat în zona umărului, provocându-i o vătămare corporală minoră.

„Administrația Gimnaziului „Ruđer Bošković” regretă sincer evenimentele neplăcute de astăzi care au afectat elevii, părinții și personalul.

Acest lucru se datorează faptului că s-a întâmplat într-un moment în care publicul larg încă se resimte după marea tragedie care a lovit deja școala ‘Vladislav Ribnikar’ din Belgrad”, se arată în comunicatul citat de Euronews Serbia.

Sursa: https://www.facebook.com/TVRTimisoara

Alte subiecte :

Dominic Fritz, primarul municipiului Timișoara, reales în funcția de președinte al USR Timiș.

Sâmbătă, 30 septembrie, delegații județeni ai USR Timiș și-au desemnat prin vot președintele și noul Birou Județean de conducere cu 21 de membri. Președintele...

Lupta pentru palatele Timișoarei, preluate dubios de anumite familii de romi, rămâne în ,,suspense!”

Momiță Bona, proprietarul palatului de pe Bulevardul C.D. Loga 52, trecut în proprietatea statului român, îl acuză pe primarul Dominic Fritz de discriminare și...

Crimă oribilă la Timișoara

Citește și :