Încă se mai ridică rable! Vezi câte au fost “curăţate” de pe străzile Timişoarei

209
Poliţia Locală încă mai ridică maşini de pe străzile din Timişoara. Ei se concentrează pe cele abandonate de mai mulţi ani pe domeniul public. În ultima săptămână au fost ridicate 9 autovehicule din zone precum Electronicii, Dâmbovița, Ranetti, Sudului, Calea Aradului, S. Bărnuțiu, Miorița sau Tibrului. Însă în ultimele 4 luni, numărul lor este de ordinul sutelor.
“De la începutul acestui an, au fost înregistrate în baza de date a Poliției Locale peste 336 de autovehicule abandonate, fiind parcurși pașii prevăzuți de Legea 421/2002 privind identificarea și somarea proprietarilor să-și ia de pe domeniul public autovehiculele care se transformă de la zi la zi în focare de infecție, ori de declarare a abandonului în cazul în care proprietarii nu se conformează. Astfel, un număr de 181 de autovehicule au fost ridicate de proprietari din locurile în care se aflau, iar 101 dintre acestea nu se încadrează în această categorie având taxele plătite la zi sau nefiind în același loc de un an de zile.

Până luna trecută, 21 au fost ridicate cu sprijinul lucrătorilor de la Societatea Drumuri Municipale SA și transportate la depozitul din Calea Șagului, rămânând în lucru, un număr de 76 de autovehicule, pentru care au fost emise dispoziții de declarare a abandonului sau de trecere a mașinilor în proprietatea unității administrativ-teritoriale în vederea ridicării de pe domeniul public și fiind în diferite stadii”, transmit autorotăţile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ