Încă o remiză, în fața fanilor, pentru Politehnica

137

ASU Politehnica a încheiat la egalitate și cel de-al doilea joc al anului in Liga 2. ”Băieții în ghete” au remizat 1-1 cu Dacia Unirea Brăila în prima reprentanție în fața fanilor pe 2017.

Fotbaliștii violeți rămân fără victorie în 2017 și după al doilea joc. Remiza de la Suceava a fost dublată de egalul de acasă cu Brăila. Un 1-1 care le strică planurile timișorenilor pentru că ecartul față de Balotești s-a redus acum la doar două lungimi.

Partida de pe Știința a început perfect pentru gazde. Bădăuță a deschis scorul rapid, în minutul 8, însă la fel ca în tur Brăila a revenit înainte de pauză prin Roșu. În repriza secundă Poli a căutat golul victoriei și a înscris de trei ori; dar niciuna dintre cele trei reușite nu au fost validate de rbigada de arbitrii.

ASU Politehnica: Gakos – Motreanu, Cr. Gălan, Mera, Ghinescu (Gorovei 81′) – Bilia – Birău, Nicolescu (Şt. Blănaru 68′), Măd. Stancu, Teuţ (Ţugui 79′) – Bădăuţă.

Pentru echipa condusă de Sorin Brîndescu urmează săptămâna viitoare șansa primei victorii în deplasarea cu Metalul Reșița, un duel direct pentru evitarea retrogradării. Politehnica ocupă locul 14 cu 21 puncte, cu trei mai multe decât primul loc retrogradabil.

LĂSAȚI UN MESAJ