Încă două unități de învățământ din Timiș trec în scenariul roșu

185
Nu au trecut nici două săptămâni de la începerea noului an școlar că tot mai multe unități de învățământ din Timiș trec în scenariul roșu. Joi, autoritățile județene au anunțat că Liceul Teoretic Periam și Grădinița Giramata se închid, iar cursurile se desfășoară de acum on-line, timp de două săptămâni.
Deciziile au fost luate din cauza faptului că, la nivelul unităților de învățământ, au apărut cazuri de infectare cu virusul SARS-COV-2. ”Se suspendă temporar activitățile didactice care presupun prezența față în față la Liceului Teoretic Periam (unde a crescut rata de infectare la mia de locuitori la nivelul localității), cursurile desfășurându-se on line (scenariul roșu), până la modificarea ratei de infectare cu SARS – CoV -2. Se aprobă schimbarea din scenariul galben în scenariul roșu la Școala Gimnazială Giarmata pentru structura Grădinița P.P. Giarmata (unde sunt infectate trei îngrijitoare – personal nedidactic), până la data de 8 octombrie 2020”, aflăm de la Prefectura Timiș.
Astfel, în Timiș sunt șase unități de învățământ care își desfășoară activitatea exclusive on-line. Mai sunt în această situație Liceul „Grigore Moisil” din Timișoara, Școala Generală nr. 19, Școala Gimnazială din Bencecu de Sus și Liceul Logos, din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ