Situația clubului ACS Poli Timișoara devine tot mai complicată: încă două noi plecări – din conducere!

85

Situația clubului ACS Poli Timișoara devine tot mai complicată, în condițiile unor noi plecări, de data aceasta oameni din conducere, Florențiu Staicu și Mircea Mihuț.

Fără președinte de club și cu o listă a plecaților ce se îngroașă de la o zi la alta, semnele nu sunt foarte încurajatoare la începutul anului în care ACS Poli vizează salvarea de la retrogradare. Dacă la toate acestea mai adăugăm și situația financiară dificilă a grupării, avem un tablou sumbru pentru un început de an.

Așa cum am informat deja, reunirea de vineri a fost cea mai tristă pentru Poli în calitate de prim-divizionară. Cu doar 15 jucători prezenți la prima ședință de antrenament din 2016 și cu o grămadă de informații contradictorii legate de absenți, reunirea a avut darul de a-i îngrijora pe cei prezenți. ”Ne numărăm în vestiar”, suna concluzia tristă a căpitanul Srgian Luchin. Iar lista neagră a despărțirilor conturată de șefii clubului continuă să se îngroașe cu fiecare zi scursă.

Sindromul plecărilor a cuprins și conducerea clubului, care în doar câteva săptămâni a rămas fără trei membri. La intrarea în vacanță a plecat președintele Liviu Anton, iar în aceste zile l-au urmat vicepreședintele Florențiu Staicu și directorul financiar Mircea Mihuț.

Totul în condițiile în care campionatul se reia peste exact o lună, în data de 12 februarie.

LĂSAȚI UN MESAJ