În vizită la Primăria Dumbrăviţa. Foto-video

303

30 de copii de la Grădiniţa cu Program Prelungit din Dumbrăviţa au fost astăzi în vizită la Primăria din localitate, şi, mai exact, în biroul primarului Victor Malac, însoţiţi de viceprimarul comunei, Arpad Miklos, dar şi de educatoarea lor.

Copiii ai fost întrebaţi dacă ştiu unde se află, în ce birou, şi cum îl cheamă pe primar. Dacă la primele două întrebări au ştiut să răspundă, la cea de-a treia s-au fâstâcit, dar până la urmă s-au descurcat, primarul găsindu-şi şi un tiz printre copii, în ceea ce privește numele pe care-l poartă, cu care a bătut palma şi pe care apoi l-a sărutat pe frunte.

Copiii au fost serviţi cu bomboane, apoi au luat la cunoştiinţă cu ce se ocupă Primăria Dumbrăviţa vizitând birourile acesteia, însoţiţi fiind de viceprimarul comunei, Arpad Miklos.

La Grădiniţa din Dumbrăviţa sunt 270 copii, la secţiile română şi maghiară, fiecare grupă având câte trei clase, formate din câte 30 copii. Ca şi la Şcoala Gimnazială din Dumbrăviţa, la grădiniţă există copii care sunt din Timişoara.

„Am venit să îl vizităm pe domnul primar, deoarece în această săptămână vorbim despre comunitate, unde locuim, despre localitatea noastră, despre primărie în primul rând, şi le mulţumim pentru ceea ce le oferă tuturor copiilor, grădiniţa noastră este super, şi avem copii foarte mulţi în fiecare clasă,”, a spus educatoarea Rodica Şibel Anghel.

LĂSAȚI UN MESAJ