În urma „cutremurului” guvernamental, la Reșița demisionează pesediști

3358

Chiar dacă protestele de stradă aproape că au lipsit în Caraș-Severin, reacții în urma deciziei de aseară a Guvernului de a modifica legi importante din Codul penal prin ordonanță de urgență, continuă să apară.

Și primarul Reșiței, Ioan Popa, este extrem de supărat, afirmând că probabil va intra în grevă, alături de colegi de la Primărie. Popa susține că România este la un moment de răscruce. Munca realizata în 27 de ani, integrarea europeană, consolidarea statului de drept, domnia legii și eradicarea corupției sunt puse la zid prin OUG-ul care au fost adoptate aseară. PSD-ul a reușit să înșele în mod grav încrederea celor care l-au votat și a adus România într-o situație fără precedent.

Există însă reacții și în rândurile PSD. Consilierul local al municipiului Reșița, Valentin Lupșa, membru al Partidului Social Democrat, a demisionat din rândul organizației politice PSD Reșița, pe listele căreia a fost ales pentru un nou mandat de consilier local la alegerile din iunie 2016. Lupșa își va pierde și calitatea de consilier local în urma demisiei din PSD, lucru asumat de către tânărul politician, una dintre cele mai vocale prezențe în CL Reșița.

LĂSAȚI UN MESAJ