În Timiș nu sunt noi infectări cu coronavirus. Care este situația actuală pe țară

  52

  În județul Timiș, îmbolnăvirile cu COVID-19 stagnează din nou. La fel ca duminică, luni sunt 498 de pacienți. În județul Arad sunt cu doi mai mult, adică 697. În Caraș-Severin, îmbolnăvirile sunt tot la 112, ca și ziua precedentă.

  La nivel national au fost confirmate 18.283 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 11.630 au fost declarate vindecate și externate. Totodată, până acum, 1193 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt și Ilfov, au decedat.

  De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 213 de noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internați 177 de pacienți. Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 6.001 de persoane. Alte 67.595 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

  Până acum, au fost retaliate peste 377.000 de teste.

  LĂSAȚI UN MESAJ