În Spitalul Județean din Timișoara se fac importante lucrări de modernizare și renovare. video

731

În prezent se lucrează în aproape toate secțiile celui mai mare spital din vestul țării.

Aproape pe toate secțiile spitalului Județean actualmente au loc lucrări de modernizare. Sus, pe secțiile de neurologie, dacă se va finaliza această procedura anul acesta în proporție de 90 la sută, secția va fi modernizată, urmând că la anul să se finalizeze sută la sută.

Exista un confort hotelier persoanelor care se internează pe secțiile de neurologie. Lucrări se efectuează și la secția de chirurgie vasculară și la secția de cardiologie, care se află la etajul 8 al spitalului județean, lucrări de modernizare.

Sectia de cardiologie a fost una dintre secțiile cele mai deficitare cu cel mai mare deficit din acest punct de vedere al condițiilor hoteliere, iar acum putem să spunem că vom fi undeva cu partea dreapta renovată, partea stânga anul viitor iar holul este complet renovat.

Sectia de vasculară își va finaliza procedura anul acesta, deci anul acesta și anul viitor va mai avea jumate din secția de cardiologie și holul.

Lucrarile de moderizare se vor finaliza în cursul anului 2018, când întreg spitalul va fi renovat complet.

Sectii complet renovate sunt secțiile de diabet, secțiile de neurochirurgie, secția de chirurgie ÎI, secția de chirurgie I pe care o vom finaliza acum, deasemenea secția de endocrine. Un mare regret este cel de la urologie, având în vedere că, din păcate, există o nouă procedura de contestație, se află acum la București, așteptăm și noi răspunsul acelei comisii.

„O mare bucurie se leagă de blocul operator, sunt ample lucrări de renovare a blocului operator, atât în sălile de operații, care se modernizează, și chiar discutăm cu colegii de la Urologie că putem să aducem medici invitați fără să mai riscăm să ne facem de rușine cu ce am avut până acum, atât din punct de vedere al aspectului cât și din punct de vedere al condițiilor și acest procedeu, această procedura va fi gata la finalul anului viitor, când mai avem cred că două săli de operație, comportamentul de terapie intensivă, câteva spații anexe și coridorul de la bloc operator, lucuri absolut realizabile al modului în care se lucrează în spitalul Județean în cursul anului 2018.”, a declarat Marius Craina, managerul Spitalului Județean Timișoara.

Până acum, reparațiile au costat aproape 10 milioane lei și peste 10 milioane lei au fost investițiile.

sursa: www.televiziunea-medicala.ro

LĂSAȚI UN MESAJ