În PNL Timiș e democrație, dar se face cum vrea Robu. De ce au demisionat 18 primari din BPJ?

350

Primarii liberali sunt trimiși de șeful lor, Nicolae Robu, prin județ să strângă voturi, însă când vine vorba să fie recompensați pentru munca lor aceștia se aleg doar cu promisiuni.

Joi seara, în cadrul ședinței Biroului Permanent Județean (BPJ), când s-a discutat despre prioritatea pe listele pentru Senat și Camera Deputaților, Robu și-a impus oamenii săi pe locurile eligibile. Nemulțumirea primarilor PNL din județ a fost atât de mare încât 18 au demisionat din acest for.

A fost o ședință ca între oameni normali, care își spun ce au de spus. Nu ni s-a permis ca reprezentantul primarilor să obțină locul 3. În urmă cu o săptămână, domnul Robu ne-a promis că vom fi puși pe ordinea de zi în BPJ. Domnul Robu ne-a spus că e decizia lui, ne-a spus că în partid e democrație, dar nu am văzut asta. Noi să ne batem pentru locurile 4,5 sau 6, dar suntem buni să alergăm după voturi. Ne-am dat demisia din BPJ, nu din partid pentru că dacă oricum nu putem să ne exprimăm votul nu mai are rost să stăm, ne-a declarat primarul orașului Deta, Petru Roman.

Reprezentanții PNL Timiș au confirmat că au fost înregistrate la Secretariatul General al partidului 18 demisii din Biroul Politic Județean.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ