În PNL Timiș a sosit vremea „lupilor tineri” ! Vezi cine dă acest „verdict” !

128

Cu toate că poziția de preşedinte al Consiliului Județean Timiș nu mai poate fi obținută prin vot direct, demnitatea de șef al județului pentru următorii patru ani rămâne o miză forte pentru liberalii timișeni. A menționat răspicat acest lucru Marian Vasile, liderul consilierilor județeni din PNL Timiș.

Într-o declarație făcută la emisiunea Vocile Banatului de la postul Digi 24 TV Timișoara, Marian Vasile a mai precizat – legat de competiția internă din filiala partidului pentru desemnarea candidatului la poziția amintită – că se așteaptă la o „luptă fair” între el și Ovidiu Drăgănescu, respectiv Marin Popescu, contracandidații săi din PNL , pentru șefia CJ Timiş. Marian Vasile nu a ratat însă ocazia de a-l acuza subtil pe Drăgănescu de inactivitate în filială, amintind că nu este implicat direct în vreo activitate concretă în interiorul partidului, spre deosebire de el sau de Marin Popescu, care au sarcini de coordonare în teritoriu a organizațiilor locale.
marian-vasile
Întrebat în ce măsura sprijinul copreşedintelui liberal Nicolae Robu ar putea fi decisiv în desemnarea sa drept candidat al PNL Timiş pentru conducerea viitorului consiliu judetean (Marian Vasile fiind considerat un protejat al lui Robu în organizația de partid), acesta a negat eventualele jocuri de culise în favoarea sa.
Dar, pe de altă parte, nu s-a ferit să adauge, sentențios, că el crede că acum în partid a sosit vremea „lupilor tineri” pentru funcțiile politice executive, cu aluzie evidentă la același Ovidiu Drăgănescu, un veteran al PNL, care a deținut, cu câțiva ani în urmă, inclusiv funcția de prefect de Timiș.

Adrian Marcu

LĂSAȚI UN MESAJ