În plină iarnă, cu probleme grave cu încălzirea, Dominic Fritz anunță plantări de arbori

262

„Readucem verdeața în Piața Libertății” – este titlul unei postări pe Facebook a primarului Timișoarei, Dominic Fritz. Mesajul edilului a fost primit cu critici de timișoreni în contextual în care problema termoficării îi afectează tot mai mult.

„Lucrăm la bugetul pentru anul acesta și unul dintre capitolele la care vor fi alocați mai mulți bani este cel al plantării de arbori, de mari dimensiuni, în mai multe zone din oraș. (…) Unul din locurile în care vom face plantări anul acesta este Piața Libertății care din cauza unor amenajări nefericite produce disconfort termic în fiecare vară, celor care trec pe aici”, a transmis Fritz.

Postarea a adunat peste 600 de comentarii, printre care și a celor nemulțumiți de lipsa căldurii în oraș. Iată câteva comentarii: „Poate readuceți și căldura prin case și instituții publice….”

„Nu vrei să lași lumea nici măcar vara să aibă parte de căldură….” „E bine că s-au rezolvat toate problemele importante și urgente din oraș și ultimul lucru rămas este să plantăm copăcei”

„Asta e diversiune să le spui de copaci și că ții la natură când oamenii mor de frig în apartamente și i-ai taxat dublu!”

Fritz a spus și că echipa sa se gândește să planteze un arbore mare în locul stejarului pus de Regina Maria, care s-a uscat. Poate va fi invitată chiar Prncipesa Margareta să îl planteze.

 

LĂSAȚI UN MESAJ