În pericol de a-și pierde atacantul înaintea partidei cu Viitorul lui Hagi

120

Nicio săptămână fără probleme la prim-divizionara ACS Poli. Ultimul venit în lotul violeților, togolezul Camaldine Abraw, amenință că va pleca nemulțumit de restanțele existente.

Cu două zile înaintea partidei din fieful campioanei, alb-violeții ar putea rămâne fără singurul atacant din lot. În condițiile în care Drăghici încă nu este o soluție viabilă, togolezul Camaldine Abraw rămâne singura opțiune a lui Ionuț Popa pentru atac. Iar africanul pare extrem de supărat pe clubul timișorean și amenință cu plecarea. Abraw a jucat în cinci jocuri pentru Poli de la venirea sa în Banat și a marcat de două ori.

Motivele sunt cele cunoscute la club în ultimii doi-trei ani: restanțele financiare. Și nu este singurul străin nemulțumit de neplata salariilor, croatul Curjuric și-a manifestat supărarea pentru această situație. Portarul Straton și Neagu făcuseră și ei pasul depunându-și cereri la comisiile LPF și FRF în legătură cu neplata salariilor.

În condițiile date și cu destule absențe cauzate de accidentări, antrenorul Ionuț Popa are o misiune grea în a alcătui un prim 11 competitiv în deplasarea de sâmbătă seara, de la Ovidiu. Cu atât mai mult cu cât campioana, Viitorul Constanța, este într-o formă bună și vine după o serie de cinci victorii consecutive, serie oprită luni la Voluntari într-un 0-0.

„Viitorul pare să aibă o formă foarte bună. Am văzut jocul și mi-a plăcut. Se vede că e campioana României. Ne așteaptă un meci greu acolo. Am văzut că au doi suspendați: Țîru și Țucudean. Dar și așa au un lot valoros, mare, care le permite să-și formeze o echipă foarte bună. Sper ca băieții să facă un joc bun. Avem nevoie de puncte. Vrem să demonstrăm că suntem aproape de o echipă care e campioana”, a subliniat Ionuț Popa.

Întâlnirea dintre FC Viitorul și ACS Poli Timișoara are loc sâmbătă, de la ora 18.

 

LĂSAȚI UN MESAJ