În opinia lui Ion Răducanu, mitropolitul Banatului, ÎPS Ioan, este… un model de gospodar-VIDEO

88

În politica locală nimic nu este incă sigur, dar avem liderul ideal. UNPR Timiș, prin cel mai autorizat conducător al său, Ion Răducanu, este hotărât ce va face la alegerile ce se apropie cu pași repezi. Vor candida fie singuri fie nu. Sau în alianțe sau nu, ori în coaliții sau altfel. Cum? Încă nu se știe prea sigur.

Dar oricum mai e mult până la alegeri. Noroc ca și alte formațiuni sunt în aceeași ceață groasă. Cu aliații lor tradiționali, PSD, au stabilit două întâlniri pentru a vedea unde și dacă vor lucra împreună.

De când au un grup parlamentar propriu, pot sa vadă și să facă politica de la alt nivel. „UNPR… își va afirma punctul de vedere separat față de PSD în toate problemele care vor fi ridicate în viața politică, în această campanie, până la alegerile parlamentare. În legătură cu modul în care ne vom prezenta în alegerile locale din această vară vreau să spun că nu am o decizie definitivă, având în vedere că mai avem programate două întâlniri cu PSD. După aceste două întâlniri o să vă transmitem ce facem… Avem 99 de organizații, avem peste 10.000 de membri, avem candidați pregătiți. Avem oameni, în jur de 35, care pot candida la funcția de primar cel puțin la același nivel cu cei care sunt în funcție acum sau cu presupușii candidați. Avem 10 localități în care considerăm că avem o șansă mult mai mare”, a declarat Răducanu.

Dacă sunt deschiși la orice idei și colaborări cu oricine, fac și o exceptie. E vorba de partidul MP. Pe aceștia este suparat liderul uneperist. Din motive cât se poate de simple. Avocata Roxana Iliescu ar fi declarat la o televiziune, ca nu a auzit în viața ei de Ion Raducanu. Probabil ca nu a avut niciodată nevoie de Dacia service. Sau nu o fi având Dacie, a concluzionat Răducanu.

Cine ar putea fi noul primar al municipiului? Nici aici nu exista dubii. „Avem mai mulți. Domnul Diaconu, eu, domnul Cristea, domnul Matei, avem și doamne. Suntem o organizație puternică. Nu pot să vă spun încă pentru că încă nu am terminat discuțiile cu domnul Grindeanu. Oricum, sigur găsim o soluție”

Întrebat cine ar fi un model de bun gospodar de tip ideal, parlamentarul Răducanu a răspuns fără nici o ezitare. Simplu, IPS Ioan, Mitropolitul Banatului este un model de gospodar dedicat comunităații sale, păcat că nu avem mai mulți oameni de seama dânsului.

LĂSAȚI UN MESAJ