În două zile începe distracția la rEVOLUTION Festival!

174

Sunteți gata de distracție? Pregătiți-vă pantofii de dans pentru că rEVOLUTION Festival este pe punctul de a da drumul celei de-a doua ediții a evenimentului. S-au pus la cale o mulțime de concerte spectaculoase, DJ set-uri care vă vor ține în picioare și alte lucruri frumoase precum: un skate park, expoziții și mult așteptatul oraș Lunatica. rEVOLUTION Festival prezintă ultimele detalii despre festival, cât și regulile pe care trebuie să le respecte vizitatorii.

În perioada 3 – 4 iunie, Muzeul Satului Bănățean se va transforma în cea mai mare atracție a Timișoarei, totul datorită noii ediții a rEVOLUTION Festival. Organizatorii au încercat să creeze un eveniment și mai mare decât cel de anul trecut, care să-i bucure pe toți cei care sunt îndrăgostiți de muzică și de distracție.

Evenimentul este împărțit în nu mai puțin de opt zone, fiecare dintre ele având câte un line-up extraordinar.

Astfel, vineri, 3 iunie, distracția de la Music Guru (scena principală) va începe la ora 18:15, când BLAZZAJ (RO) va urca pe scenă. De la ora 19.05, vom putea să dansăm alături de RITAM NEREDA (RS). Apoi, de la ora 20:30 se pregătește un show incredibil marca SUICIDAL TENDENCIES (USA). Tot vineri, pentru prima oară în România, rebela Hollywood-ului, JULIETTE LEWIS, împreună cu THE LICKS, va pune stăpânire pe rEVOLUTION Festival, de la ora 22:10.  Aproape de miezul nopții, de la 23:55 vor concerta cei de la CTC (RO), urmând ca de la ora 01:00 distracția să continue cu RONI SIZE & KRUST presents FULL CYRCLE (UK). Noaptea continuă cu BLACK SUN EMPIRE (NL), care vor ajunge pe Music Guru la ora 02:00. O oră mai târziu, se vor instala FRED V & GRAFIX feat DYNAMITE MC (UK). Programul de la scena principală va fi încheiat de MI-TZU B2B DAMAJA BTOB (RO), set care va începe la 04.00.

Pentru ziua de sâmbătă, 4 iunie, seria de concerte de la Music Guru va fi deschisă de BIO (RO), de la ora 18:15. De la ora 19:00, scena le va aparține celor de la MONO JACKS (RO), urmând ca de la 20:10 să cânte HLADNO PIVO. Grecii de la PLANET OF ZEUS (GR) ne pregătesc un show rock de zile mari, de la ora 21:20, iar celebra trupă britanică SKUNK ANANSIE (UK) va ajunge pe Music Guru de la ora 22:50. Timp de jumătate de oră veți avea timp să vă rehidratați și să vă găsiți o nouă porție de energie pentru că scena îi va renevi, de la ora 00:30 lui MAXIM (THE PRODIGY) feat. CIANNA BLAZE (UK). De la ora 02:00, va intra în acțiune TOBYONE (UK), urmat de DUDU (RO), de la ora 03:00 și de DUMBO (RO), de la 04:00.

Desigur, în fiecare seară a evenimentului distracția va continua și după încheierea programului de la scena principală. De asemenea, pe tot parcursul festivalului vor mai performa sute de artiști din toată lumea, care se vor regăsi la celelalte șapte zone ale rEVOLUTION. Programul complet poate fi găsit aici: http://bit.ly/1TX0Ev1

De asemenea, organizatorii v-au pregătit și o hartă cu toate zonele și locurile pe care nu trebuie să le ratați ca să experimentați din plin atmosfera rEVOLUTION. Tot aici puteți vedea și spațiile de unde puteți cumpăra mâncare și băutură, cât și punctele de ajutor în caz de urgențe. În fiecare zi de eveniment, porțile festivalului se vor deschide de la ora 18.

În acest an rEVOLUTION Festival le va oferi brățări tuturor vizitatorilor astfel intrarea și ieșirea din Muzeul Satului este permisă pe parcursul evenimentului.

Biletele de zi vor putea fi procurate la intrarea în festival, contra sumei de 99,99 lei. Un abonament de două zile cumpărat pe parcursul evenimentului costă 124,99 lei. Până în ziua debutului rEVOLUTION 2016 prețul unui abonament este 99,99 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ