În căutarea unei oaze de liniște, relaxare și răcoare

458

Profitând de invitația “pe banii mei” a unei familii prietene, în dimineața unei zile care se anunța ca de obicei  caniculară, mi-am luat consoarta, ne-am urcat în mașina familiei prietene și am demarat spre stațiunea Moneasa, una din principalele atracții turistice ale județului Arad, supranumită „Perla Munţilor Apuseni”, aflată la 100 kilometri distanţă de Arad, într-o depresiune de la poalele Munţilor Codru-Moma, la altitudinea de 280 de metri.

După o călătorie relativ scurtă, la doar două ore de mers cu mașina din Timișoara, am ajuns la destinație: Pensiunea-Restaurant Lacul Liniștit de 3 stele, unde aveam cazarea rezervată deja pentru două zile, într-o locație situată într-un cadru natural unic din inima stațiunii Moneasa, pe lacul din stațiune. Primul lucru care m-a izbit plăcut a fost parcarea privată gratuită din fața pensiunii, cazarea rapidă fără așteptări enervante și plictisitoare și un personal operativ și extrem de amabil, care îți stă la dispoziție în mod permanent și îți oferă serviciile de cea mai bună calitate pentru a te mulțumi.

Pensiunea Lacul Liniștit funcționează pe tot parcursul anului și oferă clienților săi 14 spații de cazare, situate pe trei nivele, frumos aranjate, dotate cu mobilier nou, televizor cu cablu tv, minibar, baie proprie și balcon panoramic generos cu vedere la munte, cu masuță și scaune pliante și jardiniere cu flori. Se acceptă și animale de companie.

Camerele nu sunt prevăzute cu aparate de aer condiționat, dar nici nu a fost nevoie de ele, deși era caniculă. Restaurantul a-la-carte cu 60 locuri, cu o terasă acoperită și cu o terasă în aer liber, unde se poate servi micul dejun și bineînțeles, prânzul sau cina, îl găsești la parterul pensiunii. Prețurile sunt un pic cam mari, dar și mâncarea este multă și foarte bună. Tariful la camera dublă este de 120 lei/zi în care este inclus și micul dejun (bufet suedez) destul de variat. Pensiunea-Restaurant Lacul Liniștit este prevăzută și cu un debarcader cu bărcuțe si hidrobiciclete, unde cu 10 lei pentru 30 de minute, doritorii se pot plimba pe lac,  au spațiu amenajat pentru pescuit, internet wireless, room-service, telefon, internet, fax.

O dată cu înserarea, liniștea și răcoarea pun stăpânire pe întreaga stațiune. Ca dovadă cât de căutată este Pensiunea-Restaurant Lacul Liniștit este faptul că rezervarea se face cu o lună înainte.

După tot ce am văzut și după cât de bine m-am simțit la Pensiunea-Restaurant Lacul Liniștit, nu am părăsit pensiunea înainte de a cunoaște persoana care conduce întreaga activitate a pensiunii, pe tot parcursul anului. Astfel, l-am cunoscut pe Dorin Dronca, un tânăr de 33 de ani, managerul pensiunii, de loc din Sebiș, pe care, la finalul dialogului l-am întrebat ce previziuni imediate ar avea pentru pensiunea pe care o conduce și ce își dorește pentru Lacul Liniștit?

Răspunsul a fost al unui manager experimentat: “ca previziuni  ar fi fidelizarea clienților care frecventează repetat pensiunea noastră, printr-o reducere de 10%, iar în ceea ce privește a doua întrebare, doresc să reușim să păstrăm tot ce am realizat, să păstrez în echipă oamenii cu care lucrez și la care țin foarte mult, să le ofer o motivație financiară la nivelul activității lor, îmi doresc ca cei care ne trec pragul să fie supermulțumiți de modul în care sunt serviți, să fie supermulțumiți de calitatea produselor sevite și să ne caute în continuare. Dacă doriți să beneficiați de această oază de liniște și relaxare ce poartă denumirea de Pensiunea-Restaurant Lacul Liniștit-Moneasa pe tot parcursul anului, sunați la numărul de telefon: 0040257313250; mobil: 0040751858515, sau intrați pe: Email:office@lacullinistit.ro; persoana de contact: Dorin Dronca.

LĂSAȚI UN MESAJ