În Banat, ca-n filmele cu Garcea! Polițiștii au vândut lemnele de foc pe care le-au confiscat…

928

Doi poliţişti din Sebiş au vândut lemnul de foc pe care l-au confiscat de la o persoană. Mai mult decât atât au vândut 500 de litri de motorină, combustibil primit pentru funcţionarea centralei termice a Poliţiei oraşului Sebiş. Acum au fost trimişi în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că inculpatul Ignat Simion Ioan, în perioada octombrie 2015 – aprilie 2016, a exercitat acte de comerţ cu material lemnos, acte incompatibile cu funcţia deţinută, de agent şef principal în cadrul Poliţiei oraşului Sebiş.

Totodată, inculpatul, la data de 03.10.2015, a prelungit cu încălcarea dispoziţiilor legale un aviz de însoţire primar expirat, sustrăgând de la confiscare o cantitate de lemn pe care a transportat-o cu autovehiculul pe care îl deţinea şi pe care a putut-o astfel comercializa în interes propriu. S-a mai reţinut că inculpatul, în perioada noiembrie 2015 – februarie 2016, a ajutat pe inculpatul Romănescu Dumitru, gestionarul motorinei primite pentru funcţionarea centralei termice a poliţiei oraşului Sebiş, la sustragerea unei cantităţi totale de 500 litri de motorină. De asemenea, inculpatul nu a evidenţiat în declaraţia de avere aferentă anului 2015 veniturile realizate din acte de comerţ şi nici deţinerea a două camionete utilizate pentru transportul de material lemnos”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Sursa: radioresita.ro

LĂSAȚI UN MESAJ