34.1 C
Timișoara
marți 16 iulie 2024

În acest weekend începe Ruga de la Ghiroda. Cine sunt artiștii de marcă din Banat care participă la eveniment

Primăria și Consiliul Local Ghiroda, cu sprijinul Parohiei Ortodoxe Române Ghiroda și în parteneriat cu Asociația Pro Datina, au plăcerea de a vă invita la Ruga de la Ghiroda. Pe 23 și 24 iunie, spectatorii vor putea urmări reprezentații de muzică și dans interpretate de artiști de renume care vor urca pe scena din curtea Căminului Cultural Ghiroda.

Festivitățile organizate pentru Ruga de la Ghiroda vor debuta duminică, 23 iunie, ora 12:00, cu slujba religioasă a Hramului Bisericii, la Biserica Ortodoxă din Ghiroda.

Duminică, de la ora 17:00 ne bucurăm de muzică bună alături de Carmen Biruescu, Mihaela Petrovici&Petrovici Band, Ciprian Pop&Formația Pro Datina (conducerea muzicală Radu Cuciureanu) și Anda Sabadoș&Exclusiv Music. Deschiderea dansului și invitația către toți participanții va fi realizată de ansamblurile noastre îndrăgite: Ansamblul Cununa Timișului și Ansamblul Datina.

Luni, începând cu ora 18:00, printre artiștii care vor urca pe scenă se regăsesc Carmen Popovici Dumbravă, Liliana Laichici și Formația Formula 1 Continental (conducerea muzicală Doru Țăranu), Olguța Berbec și Remus Novac, iar nu în ultimul rând, Borko Radivojević Orkerstar&Tigrovi.

Distracția va fi în toi și pentru cei mici: sunt pregătite activități pe Arena Emilian Pavel, unde vor găsi amenajată o zonă de joacă doar pentru ei. Parcul de distracții “Luna park” va fi de asemenea prezent pe toată durata evenimentului și va aduce jocuri pentru copii și adulți de toate vârstele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :