Împușcături în centrul Reșiței! Taximetriștii s-au răfuit cu bâte și pistoale!

531

Doi taximetriști, din câte se pare de la aceeași companie, Prima, și-au reglat conturile în parcarea de la magazinul Nera, chiar în buricul târgului!

Puțin după ora 18, cei doi bărbați s-au certat pentru că unul dintre ei nu ar fi dorit să-și mute mașina. Schimburile dure de replici și înjurăturile au fost urmate de amenințări și apoi de acțiuni violente. Unul dintre taximetriști a ieșit din mașină cu o bâtă de baseball și, plin de furie, s-a îndreptat amenințător spre colegul său. Acesta n-a mai stat pe gânduri, a pus mâna pe un pistol pe care îl avea în autoturism și a tras. „L-a împușcat în picior cu un pistol cu bile! I-a fost frică, pentru că venise celălalt cu o bâtă! A venit și Poliția, l-au luat și l-au dus la secție. Cel împușcat a ajuns la spital!”, a povestit unul dintre martorii oculari, conform Expres de Banat.

„Un coleg de-al meu taximetrist… Uite, a început să iasă și sânge. O mică altercație, a scos pistolul și pac!, m-a ciuruit, cum se zice. În centrul Reșiței, la Nera. Din cauză că nu respectam rândul, cam așa ar veni. Ca între colegi, așa. A scos pistolul și m-a împușcat. Era la 2 metri. Că cică voia să mă bat eu cu el sau era în legitimă apărare. Dar ce legitimă apărare, că nu aveam nimica. Acum o să merg la Poliție. Au venit, mi-au luat datele de pe buletin și au zis să merg la Poliție. Bineînțeles că o să depun plângere! Unde suntem aici, în Texas?! Fac taximetrie din 2004, dar nu am mai auzit de așa ceva. Verbal ne mai jignim, dar bătaie sau din astea… Suntem colegi de vreun an jumate, cam așa. Ne înțelegeam bine până azi. Știam că are pistol, de când a venit în firmă se lăuda că are pistol. Și acum chiar zicea: «Băi, mă duc acasă, iau pistolul și, chiar dacă știu că fac pușcărie, tot te împușc!» Dar n-am crezut că o să fiu împușcat. La asta nu mă gândeam. Să scoată pistolul să fiu împușcat”, a declarat Mircea Blidariu, victima în vârstă de 57 de ani.

Victima a ajuns de urgență la Spitalul Județean din Reșița. Are urme de la o singură împușcătură, deși au fost trase două focuri de armă. I-a fost curățată plaga, iar în prezent, bărbatul se află în afara oricărui pericol, a declarat medicul Cosmin Librimir.

Sursa: expressdebanat.ro

LĂSAȚI UN MESAJ